Кръстовището на булевардите “Съединение“ и “Стефан Стамболов“ до Автогарата в Хасково ще бъде асфалтирано през почивните дни

Кръстовището на булевардите “Съединение“ и “Стефан Стамболов“ до Автогарата в #Хасково ще бъде асфалтирано през почивните дни.

✅ От днес започна подготовката на участъка за полагането на асфалт.

❗️ Движението е затруднено, но не е спряно. Поставена е временна сигнализация.

✅„С фирмата-изпълнител решихме асфалтирането на кръстовището да се направи през почивните дни, когато трафикът в града не е толкова интензивен, за да не затрудняваме хората“, коментира #кметът на Хасково Станислав Дечев, който посети обекта.

✅Асфалтирането #кръстовището до Автогарата е част от програмата на община Хасково за обновяване на градската пътна мрежа. #Финансирането е осигурено с постановление на Министерски съвет през декември 2020г. С отпуснатите от правителството близо 4 млн. лв. се асфалтират улици във всички села от общината и в Хасково.

❗️ Южното платно на бул. „Съединение“, от Автогарата до сградата на Спортното училище, ще се асфалтира в понеделник. Там вече приключиха строителните работи за смяната на стария амортизиран #водопровод с нов.

 

Върни се в началото на страницата